Hoe Russiese Atlete Op Die Wêreldbeker In Die Individuele Wedloop Presteer Het

INHOUDSOPGAWE:

6 meisies van die nasionale span van die Russiese Federasie het aan die begin gegaan om 'n afstand van 15 kilometer en 4 skietlyne te storm. Finca Kaisa Makarainen, die Slowaakse Nastya Kuzmina, is as die gunsteling van die individuele ren in Slowenië beskou. Dorothea Wierer het egter die leiding in die kompetisie geneem. Hoe het die wedloop vir ons atlete in Pokljuka geëindig?

Tweekampatlete klim

Individuele wedloop begin

Dorothea Wierer het die eerste skof beter as haar opponente afgesluit. Na haar is Katharina Innerhofer, Persson Lynn, Susan Dunkley in die agtervolgerlys opgeneem. Ander mededingers het betyds goed agter hulle geloop.

Die Russiese atleet Ulyana Kaisheva het sonder mis op die skietbaan geskiet, maar was betyds 25 sekondes agter Dorothea.

Op neiging verander die leier. Die eerste posisie is deur 'n atleet uit Duitsland, Denise Herrmann, ingeneem. Sy het Wierer met 4,9 sekondes geklop.

Afstand tweekampatlete

Stryd om leierskap

Die volgende gebeure van die individuele ras is onthou vir die voortdurende verandering van die leier. Franziska Preuss het die wedloop gelei. Later is sy egter omseil deur die Amerikaanse Dunkley. In die loop van die wedloop herhaal alles weer. Die Duitse vrou neem weer die leiding. Sy het drie skietbane afgelê sonder om haar te mis. Hierdie resultaat het haar in staat gestel om die tweekampatleet uit die Verenigde State voor te kom.

Die Finse atleet Kaisa Mäkärainen se geweerpatrone het teikens op die eerste skietbaan gemis. Sy het nie daarin geslaag om 4 teikens in die skietery te sluit nie. Sulke eerlik swak werk het die geleentheid om om medaljes op die podium te veg dramaties verminder.

Die Russiese tweekampatleet Katya Yurlova het haar aanhangers verheug oor die skietvoorval. Sy het al die teikens gehaal en 'n sesde plek in die wedloop behaal, 18 sekondes terug op ski vanaf nommer een.

Irina Starykh het die skietery reggekry en die intermediêre 4de plek behaal. Sy was 23 sekondes agter die rasieleier Monika Heunisch.

Die eerste tweekampspeler wat die individuele wedloop in Pokljuka voltooi het, was Wierer. Die akkuraatheid van haar skietery was onakkuraat. Sy het twee keer gemis en dadelik na die einde in die kamer gaan koes.

Ira Starykh het die ondersteuners ontstel met 'n aanstootlike fout aan die einde van die kompetisie. Hy het haar nie toegelaat om daarop te reken om 'n medalje te wen nie.

Tweekampatleet by die skietbaan

Einde van die wedloop

Die kompetisie in Slowenië blyk redelik dramaties te wees. Die Oekraïense atleet Yulia Dzhima het al 20 teikens getref en Monica Hoynisch polka met 3,3 sekondes geklop.

Die verteenwoordigers van Oos-Europa klim op die podium. Julia Dzhima het die eerste plek verower. Die Oekraïner het haar nie net as 'n eersteklas-skut vertoon nie, maar ook as 'n vinnige skiër. Die silwermedalje het aan Hojnisch gegaan, die brons het na die Tsjeggiese Marketa Davidova gegaan.

Die oorwinning het die Russe omseil. Hulle eindig buite die 10de posisie. Starykh het die 12de plek behaal, Valya Vasnetsova het 'n 13de plek behaal. Kaisheva, Vasilyeva, Yurlova-Perth is nie eens in die top-20 ingesluit nie.

Die verlies van ons atlete was nogal irriterend vir hul ondersteuners. Ten spyte van die groot begeerte van die Russe om hul teenstanders te veg, kon hulle nie die gesogte medaljes haal nie. Ons kan net hoop dat die geluk aan die kant van ons tweekampatlete in die volgende ren sal wees.