Hoe Die Russiese Nasionale Span Tydens Die Channel One Cup Gespeel Het

Die Channel One Cup word al lank in Rusland gehou. Hierdie kompetisie is die tweede fase van die Europese hokkietoer, waaraan vier vooraanstaande Europese spanne tradisioneel deelneem: Swede, Rusland, Finland en Tsjeggië.

Hoe die Russiese nasionale span tydens die Channel One Cup 2015 gespeel het

Die Euro-hokkietoer is 'n amptelike kompetisie, maar die houding van aanhangers van hierdie sportsoort teenoor so 'n byeenkoms is nie so ernstig soos byvoorbeeld teenoor die Wêreldkampioenskap nie en nog meer vir die Olimpiese Spele. Hokkiekenners glo dat die Euro-toer (insluitend die Channel One Cup) uitstallingswedstryde is om kandidate vir die eerste span vir die Wêreldkampioenskap te sien. Dit is egter gebruiklik dat ons hokkiespelers die Russiese verhoog wen, want dit is 'n baie goeie saak om Russiese ondersteuners tevrede te stel.

In 2015 is die Channel One Cup in Moskou gehou van 17 tot 20 Desember. Die openingswedstryd van die toernooi het plaasgevind in die nuwe "Arena of Legends", wat net meer as twaalfduisend toeskouers kan huisves. In die eerste wedstryd het spanne van Rusland en Swede mekaar ontmoet. Die wyke van Oleg Znark kan nie hierdie vergadering by hul bate voeg nie, want die Skandinawiërs het die Russe met selfvertroue met 'n telling van 4 - 1 oortref.. Dit is opmerklik dat die algemene vervaagde spel van Russiese hokkiespelers met baie foute voorkom.

In die tweede byeenkoms van die toernooi het die Russiese nasionale span gerehabiliteer en die Finse span met 'n verpletterende telling van 8 - 1 geklop. Oleg Znark se aanklagte het hierdie wedstryd aggressief gespeel en van die eerste minute af ingesamel, gevolglik na 12 minute, vier doele was by die Suomi-doel. Toe het die Russe voortgegaan met hul vrugbare optrede en die vergadering tot 'n val gebring.

In die laaste wedstryd van die toernooi moes die Russiese nasionale span die Tsjeggiese Republiek in die uitskeityd klop om die eerste plek in die Channel One Cup 2015 te behaal, maar dit het nie gebeur nie. Die Russe het met 2 - 4 verloor, hoewel hulle in die loop van die tweede periode met 2 - 1 voorgeloop het. Die Tsjegge het in die tweede twintig minute steeds daarin geslaag om die inisiatief te gebruik en drie keer te score. In die derde periode het die Russiese hokkiespelers kans gekry om te wen en selfs te wen, maar die doelwagter van die Tsjeggiese nasionale span, Dominik Furch, het hom waardig getoon.

As gevolg hiervan het die Russiese nasionale span uit drie wedstryde by die Channel One Cup in 2015 slegs een oorwinning oor die Finse hokkiespelers behaal, terwyl die nasionale spanne van Swede en Tsjeggië sterker blyk te wees. As gevolg hiervan: die Russiese span het nie die eerste plek in die toernooi behaal nie, en alle ander toernooi-posisies kan nie as waardig beskou word nie.