Rusland - Suid-Korea: Wat Die Gehoor In Cuiaba Gesien Het

Vir baie Russiese sokkerliefhebbers het die Wêreldbeker-toernooi eers op 17 Junie begin toe die Russiese nasionale span die veld in die Brasiliaanse stad Cuiaba betree het om hul eerste wedstryd teen Suid-Korea te speel. Dit was die laaste wedstryd van die eerste ronde in N.

Rossiya - Koreya_

Vir Russiese sokkerondersteuners was die spel baie senuweeagtig en gespanne, en neutrale ondersteuners was eerlikwaar verveeld op die tribune. Die wedstryd het baie stadig begin. Miskien het die hitte wat op die baan geheers het, die spelers verhinder om hul volle aanvallende potensiaal te toon. U kan egter nie alles aan die weer blameer nie.

Na die eerste wedstryde in alle groepe van die Wêreldbeker-sokkertoernooi, kan die gevolgtrekking gemaak word dat die spanne verdeel is in baie vaardig, bekwaam en swak. Dit is moeilik vir 'n neutrale kyker om te sê watter groep Rusland en Suid-Korea moet klassifiseer. Dit is egter die moeite werd om te noem dat die toeskouers op die erwe en by die televisies meer verwag het. Die wedstryd was nie 'n ware sokkerfees en viering nie. Daar is streng op die veld gewerk, die spelers het al hul krag gegee, maar albei spanne het nie daarin geslaag om in die eerste helfte te skep nie. Skaars langafstandskote, kruisings uit die stel het nie die gewenste resultaat vir die een of die ander gebring nie. As gevolg hiervan het droewe nulle op die telbord gebrand.

Na die rustyd het die pas nie toegeneem nie. Die eerste gevaarlike slag teen die doel is deur die Russe geslaan. Die Suid-Koreaanse doelwagter het die bal pareer nadat hy van buite die boks geskop is. Die Koreane het in natura gereageer. Igor Akinfeev het gesukkel om die balle te slaan na kragtige langafstand-aanvalle. Dit lyk asof niks die probleme van die Russiese nasionale span voorspel het nie, maar in die 68ste minuut lewer Lee Kyung Ho weer 'n langafstandstaking, en die doelwagter van die Russiese nasionale span maak 'n monsteragtige fout. Die bal glip uit die hande van Akinfeev en steek verraderlik die doellyn oor. Koreane neem 1 - 0.

Die Russiese nasionale span het meer aktief geraak ná die verdoelde doel. Die Russe het met groot begeerte begin aanval. Dit is moontlik dat plaasvervangings na 60 minute 'n belangrike rol in die wedstryd gespeel het. Dzagoev en Kerzhakov verskyn op die veld. Dit was hulle wat die las van leierskap moes aanvat in die aanvallende impulse van die Russiese span. Gelukkig het die plaasvervangers gewerk.

Op 74 minute vergelyk Kerzhakov die telling nadat hy Dzagoev getref het en die gewoel in die doelwagter. 1 - 1 - Russiese aanhangers voel beter. Eers daarna sien die gehoor die ware begeerte van die Russe om voort te gaan. Hulle kon egter nie nog 'n doel aanteken nie. Daar moet toegegee word dat die aanvalle van die Russe nie intelligensie, kreatiwiteit en vaardigheid gehad het nie.

Die eindtelling van die byeenkoms - 1 - 1. Hierdie loting word die derde in die toernooi. Rusland en Suid-Korea verwerf een punt elk en is gelykop vir die 2de en 3de plek in Groep H, wat die leierskap van die Belgiese nasionale span oplewer.