MFM-2015-yshokkie: Hoe Die Halfeindstryd Rusland - Swede Geëindig Het

Die nag van 5 Januarie, Moskou-tyd, het die Russiese jeug-yshokkiespan 'n halfeindstryd gespeel in die raamwerk van die Wêreldkampioenskap vir spelers jonger as 20 jaar. Die mededingers van die Russe in die halfeindronde was die nasionale span van Swede.

MFM-2015-yshokkie: hoe die halfeindstryd Rusland - Swede geëindig het

In die laaste twee jeugwêreldkampioenskappe vir jeug het die Russiese nasionale span in die halfeindronde met die Sweedse span vergader. Albei kere was die Russe aanvallend minderwaardig as die Skandinawiese hokkiespelers met 'n minimum telling. In 2015 is die Russiese nasionale span in die MFM-halfeindronde weer deur Sweedse hokkiespelers gekant.

Die eerste periode van die wedstryd was nie ryk aan doele nie, ondanks die feit dat die telbord na die eerste twintig minute van die wedstryd met nulle gebrand het, het die ondersteuners in die arena in Toronto nie verveeld geraak nie. In die eerste periode was die spel meer soos 'n taktiese spel. Hokkiespelers het in elke afdeling van die webwerf om die skop probeer veg, maar dit het nie negatief weerspieël oor die skep van skoorkanse nie. Een van die eerste kanse om te score, het die Russe gemis. In die 7de minuut het die gooi van Bryntsev die paal van die Swede se doel geskud. Die Skandinawiese hokkiespelers het gereageer met verskeie van hul gevaarlike aanvalle. Dit was veral vir die Russe moeilik om die verdediging te behou terwyl hulle in die minderheid gespeel het. Shesterkin het egter die doel van die Russiese nasionale span van 'n gemiste skut gehou.

In die tweede periode, in die eerste tien minute, het die Swede probeer om die inisiatief te wen. Valery Bragin se wyke het aangehou, en in die 32ste minuut het Alexander Sharov 'n skitterende teenaanval van Russiese hokkiespelers voltooi met 'n gooi na die boonste hoek van die Swede se doel. Die Russe het die hele gebied in verskeie ratte oorkom en Alexander na 'n slagposisie gebring. Die Russiese nasionale span het met 1: 0 die voortou geneem. Daarna het ons hokkiespelers 'n numeriese voordeel gekry. Reeds in die 33ste minuut het 'n kragtige skoot vanaf die blou lyn van Ziyat Paigin die Sweedse doelwagter vir die tweede keer oorgegee. Hierdie doel was die eerste vir die Swede in 'n minderheidswedstryd. Na die tweede gemis, het die Skandinawiërs die drade van die spel heeltemal misgeloop, wat gelei het tot nuwe gevaarlike aanvalle deur die Russe. Aan die einde van die tweede periode het die skut weer die Sweedse doellyn oorgesteek. Die doel is egter nie aangeteken nie, aangesien die skut die gekoesterde lyn oorgesteek het nadat hy ons hokkiespeler se skaats geraak het. Onmiddellik daarna het Leshchenko nog 'n goeie oomblik gehad. Die doelskieter het uitgespring vir 'n ontmoeting met die Sweedse doelwagter en hom doelgerig in die nabye boonste hoek gegooi. Sederstrom het die skut egter afgewyk. Die tweede periode eindig met 'n beduidende spelvoordeel van die Russiese nasionale span, wat op die puntelys van die arena in Toronto aangeteken is - ons s'n het 2: 0 gewen.

Die derde periode het begin met Alexander Sharov. Die Sweedse verdediger het gehuiwer agter sy doel, wat Mamin in staat gestel het om ons na die skoot te bring. Alexander het die boonste hoek van die Swede met 'n akkurate gooi getref. Die voordeel van die Russiese nasionale span het toegeneem tot drie doele (3: 0). Die doel is in die 42ste minuut aangeteken. Daarna het die Russiese nasionale span volgens die telling begin speel. Die Swede het 'n mate van territoriale meerderwaardigheid gehad, maar die Russe het gevaarlike teenaanvalle uitgevoer. Russiese hokkiespelers het verskeie kere kans gekry om te score nadat hulle een-tot-een met die doelwagter van die Sweedse nasionale span gespeel het.

Agt en 'n half minute voor die einde van die derde periode het die Skandinawiërs daarin geslaag om een doel te speel. Valmark rol op 'n nikkel en stuur die skut in die Shesterkin se doel uit 'n ongemaklike hand (3: 1). Na 'n gemiste doel moes die Russe 'n senuweeagtige einde verwag het, maar reeds in die 53ste minuut stuur Mamin die vierde skut in die doel van die Swede met afronding, wat die voordeel van die Russiese nasionale span tot drie doele herstel het. Van daardie oomblik af was daar 'n oorwinnende vertroue in die spel van Russiese hokkiespelers. Ondanks die feit dat die Swede met groot magte probeer aanval, is daar nie meer doele teen Shesterkin aangeteken nie. Vier minute voor die einde van die gewone tyd het die Skandinawiërs die doelwagter deur 'n veldspeler vervang, maar dit het nie die getalle op die telbord verander nie. Weliswaar, die Swede het twintig sekondes voor die einde van die wedstryd die skop aangeteken, maar die skeidsregter het nie die doel aangeteken nie, want voor die doel was die aanval van ons doelwagter.

Die eindtelling van die byeenkoms is 4: 1 ten gunste van die Russiese nasionale span. Nou wag Valery Bragin se wyke op 'n teenstander in die 2015 MFM-eindstryd, wat die wenner van die paar Kanada - Slowakye sal wees. Die beslissende wedstryd in die toernooi vind op 6 Januarie om 4:00 Moskou-tyd plaas.