MFM-2016: Hersiening Van Die Wedstryd Finland - Rusland

Op 28 Desember speel die Russiese jeughokkiespan sy tweede wedstryd op die wêreldkampioenskap in Helsinki. Die mededingers van die Russe was die gasheer van die toernooi, wat die Belo-Russe in die eerste ontmoeting met 'n telling van 6: 0 geklop het.

MFM-2016: hersiening van die wedstryd Finland - Rusland

Die begin van die wedstryd was vir die Suomi-hokkiespelers. Dit is baie verwag, want die Finne speel op huisys en is een van die gunstelinge in hul groep. So 'n aktiewe spel in druk van die Finse nasionale span het vrugte afgewerp. Reeds in die vyfde minuut van die byeenkoms het die Finse hokkiespelers die voortou geneem na 'n doel deur Sebastian Aho. 'N Vinnige aanval deur ons mededingers het gelei tot 'n skoot op die doel van Georgiev, maar ons doelwagter het die skut afgewyk, maar die Suomi-aanvaller het reeds op die flank op die afwerking gewag, wat 'n dop in die doel gestuur het.

Na 'n gemiste doel het die Russe die wedstryd na die gasheer se helfte van die veld probeer oordra. As gevolg hiervan het Bragin se wyke daarin geslaag om 'n verwydering te verdien. Die getal meerderheid is in die sewende minuut deur Kirill Kaprizov besef.

Die einde van die periode is gekenmerk deur nog 'n puk teen Rusland. Toe daar net meer as 'n minuut oor was om voor die rustyd te speel, het Fin Patrick Laine die skut in die doel reggestel ná 'n skoot vanaf die blou lyn. Met die rustyd het die spanne 2: 1 in Finland se guns gewen.

Die Russiese nasionale span het die tweede periode met drie strafskoppe agtereenvolgens begin. In die eerste meerderheid het die Finse hokkiespelers hul voorsprong in die telling vergroot (3: 1). Maar die Russe het karakter getoon. Bragin se wyke het in die minderheid geslaag en daarna twee keer Finland se doel getref met nog een speler. Andrey Svetlakov, Pavel Kraskovsky en Vladislav Kamenev het hul onderskei. Maar dit was nie al die doelwitte in die tydperk nie. Die Russe het ook die vyfde doel aangeteken. Die doel is aangeteken deur Alexander Polunin. Dus het die Russe met die tweede pouse van die 1: 3-telling die getalle in hul guns na die telbord oorgedra - 5: 3.

Die Finse nasionale span het weer die laaste twintig minute aktief begin, wat die vierde doel teen die Russe tot gevolg gehad het. Alexi Saarela het hom onderskei. Na die gemiste doel het die Russiese nasionale span aansienlik bygevoeg in die wedstryd, meer en meer het die Russe die Finse nasionale span tot die doel gedruk. In die 54ste minuut het Radel Fazleev die sesde doel teen die Finne aangeteken.

Tot die eindfluitjie het die telling op die telbord nie verander nie. Die Russiese nasionale span het 'n moeilike oorwinning oor Finland behaal met 'n telling van 6: 4, wat karakter toon en hul vegkwaliteite toon.