Alexander Tretyakov Het Olimpiese Goud In Die Skelet Geneem

Alexander Tretyakov het die beste skeletatleet geword, en sodoende het hy die Russiese span na die derde plek in die spankompetisie gebring.

Alexander Tretyakov is die beste in die skelet

Saterdag (15 Februarie 2014) was 'n groot dag vir Russiese aanhangers. Op hierdie dag kon die Russiese nasionale span aan die einde van die dag onmiddellik na die derde plek na die sewende plek in die medaljestand styg. Hierdie geleentheid is grotendeels gehelp deur die goue medalje wat laataand in die mans se skelet ontvang is. Op die Sanki-rybaan en bobslee het drie Russiese atlete gelyk om Olimpiese medaljes geveg: Alexander Tretyakov, Sergei Chudinov en Nikita Tregubov.

Die belangrikste stryd om die eerste plek het tussen die Lets en die Rus ontstaan. Reeds aan die einde van die eerste dag van die kompetisie het die verteenwoordiger van Rusland amper 'n sekonde gewen en 'n rekord opgestel. Die mislukking het eers tydens die derde ren plaasgevind, toe Tretyakov 'n klein foutjie begaan het en die Letse atleet Martins Dukurs laat slaag het. Maar volgens die uitslae van vier wedlope het Alexander Tretyakov die beste tyd getoon - 3 minute 44, 29 sekondes, en sodoende 'n goue podium in die Olimpiese Spele verseker.

Dit is opmerklik dat Alexander Tretyakov al suksesvol vir die Russiese nasionale span in Vancouver gespeel het, waar hy suksesvol 'n bronsmedalje geword het. Na die Olimpiese oorwinning het hy die eerste skeletatleet geword wat ook 'n wêreldkampioen is. Die ander twee Russiese atlete het die top-ses gehaal en vyfde en sesde plekke behaal, wat die uitslag van die vrouespeletspan herhaal het.