Wie Het Die Wenner Van MFM-2015 Hokkie Geword

Die aand van 6 Januarie, Moskou-tyd, het die hoofwedstryd van die jaar vir hokkiespelers jonger as 20 jaar in Toronto plaasgevind. Die finale byeenkoms van die Wêreldbeker-sokkertoernooi het die jeugspanne van Rusland en Kanada byeengebring.

Wie het die wenner van MFM-2015 hokkie geword

Die eerste periode van die laaste wedstryd het depressief vir die Russiese span begin. Minder as drie minute van die wedstryd het die Kanadese ons doelwagter twee keer ontstel. Decler (23ste tweede) en Paul het hulself onderskei (die tydtelling was 2:32 op die telbord). Nadat die doele geslaag is, het die Kanadese nie hul aanslag op die hekke van die Russiese hokkiespelers verswak nie, maar die oorsese spelers het nie daarin geslaag om hulself in die eerste periode te onderskei nie. Die Russiese nasionale span, inteendeel, kon in die 10de minuut een doel speel. Verdediger Yudin het hom onderskei.

In die tweede periode het die Russe baie aktief begin, maar op die 26ste minuut het Mac David die fout van ons spelers op die skof benut en een na een uitgespring en die derde skut in die doel van die Russiese nasionale span gestuur.. Toe kon die Kanadese nog twee keer score, wat die telling op die verpletterende een gebring het - 5: 1. Domi (28ste minuut) en Reinhart (33ste minuut) het hulself onderskei. Na so 'n deurbraak van die Kanadese nasionale span het die Russe 'n ware vegkarakter getoon, waarvoor Valery Bragin se wyke diep dankbaar moet wees. Aan die einde van die periode het ons hokkiespelers na die wedstryd teruggekeer en drie doele aangeteken. Die doele is aangeteken deur Barbashev, Tolchinsky en Goldobin. Die tweede en derde doele van die Russiese nasionale span is met slegs 32 sekondes geskei (dit het in die 35ste minuut van die wedstryd gebeur). Reeds op die 38ste minuut van die byeenkoms het Russiese hokkiespelers die gaping tot 'n minimum verminder. Die tweede segment van die wedstryd eindig met 'n telling van 5: 4 in die guns van die Kanadese nasionale span.

In die derde periode het die Russe gehaas om terug te kry, maar die krag was nie meer genoeg nie. Die vergadering het geëindig met die voordeel van die gasheer van die Wêreldbeker-toernooi, wat die jeugspan Kanada toelaat om die wenner van die 2015 MFM te word.

Die finale prestasie van die Russiese nasionale span kan as suksesvol beskryf word. Ondanks die nederlaag in die eindstryd, het die Russiese nasionale span vaardigheid en karakter getoon. Die mees geskikte definisie van die prestasie van die nasionale span van Valery Bragin kan die woorde genoem word van die uitstaande hokkiespeler van ons tyd Pavel Datsyuk, wat op die einde van die 2015 MFM kommentaar gelewer het: “Ons is trots op ons jeughokkiespan! !!”.