Die Mees Skouspelagtige Wedstryde Van Die FIFA Wêreldbeker

INHOUDSOPGAWE:

Skouspelagtige sokkerwedstryde kan beide hardkoppige konfrontasies met 'n oorvloed doele genoem word, en speletjies waarin groot oorwinnings behaal is. Van die 64 wedstryde van die voltooide sokkerwêreldkampioenskap in Brasilië kan verskillende spesiale vergaderings onderskei word.

Die skouspelagtigste wedstryde van die 2014 FIFA Wêreldbeker

Brasilië - Duitsland (1 - 7)

Die mees verwoestende oorwinning op die Wêreldbeker-toernooi in 2014 kan beskou word as die sukses van die Duitse nasionale span in die halfeindstryd teen die gasheerspan van die Wêreldbeker-toernooi, Brasilië. Die Duitsers het die Suid-Amerikaners 'n verpletterende nederlaag toegedien met 'n telling van 7 - 1. Dit is opmerklik dat die eerste helfte van die byeenkoms geëindig het met 'n telling van 5 - 0. Daarby moet opgemerk word dat die Duitse span in staat was om vyf keer in 18 minute aan te teken (van die 11de tot die 29ste minuut van die eerste helfte). Hierdie nederlaag was die grootste vir die Brasiliaanse nasionale span in sy geskiedenis.

Spanje - Nederland (1-5)

Een van die eerste wedstryde in die toernooi tussen topmededingers het ook met 'n verpletterende telling geëindig. Nederland het die Spanjaarde 'n ongelooflike nederlaag met 5 - 1 toegedien, en die eerste helfte het met 'n doelpunt geëindig, terwyl die Nederlanders in die tweede helfte die verdediging van die teenstander verpletter het en vier onbeantwoorde doele aangeteken het.

Australië - Nederland (2-3)

Nog 'n wedstryd in die stadium van die groepfase tussen Nederland en Australië het met 'n groot telling geëindig. Die toeskouers kon vyf doele sien. Tydens die byeenkoms het albei spanne 'n voorsprong in die telling gehad. Aanvanklik het die spelers van Nederland die voortou geneem, maar in die tweede helfte moes van Gaal se manne herstel. Tot eer van laasgenoemde het hulle dit nie net gedoen nie, maar ook 'n sterk wil 3 - 2 gewen.

Nigerië - Argentinië (2 - 3)

Die wedstryd tussen Nigerië en Argentinië het ook vyf doele aangeteken. Gebeurtenisse in die wedstryd het baie vinnig begin ontwikkel. Aanvanklik het die Nigeriërs op die 3de minuut toegegee, maar reeds op die 4de wen hulle terug. In die verkorte tyd van die eerste helfte het Messi die Suid-Amerikaners weer met 'n vryskop voorgehou. Die begin van die tweede helfte van die vergadering is gekenmerk deur 'n doel van Nigerië, maar Argentinië het byna onmiddellik (in die 50ste minuut) weer die voortou geneem. Die finale uitslag is 'n oorwinning van 3 - 2 vir die Argentyne.

Ghana - Duitsland (2 - 2)

Een van die helderste vergaderings wat gelykop geëindig het, was die wedstryd tussen die Ghaneërs en die Duitsers. Duitse sokkerspelers het eers in die tweede helfte daarin geslaag om voor te kom, maar het toe twee keer toegegee. Die volgende sensasie van die kampioenskap was aan die broei. Maar die Duitse spelers stem nie hiermee saam nie. Hulle kon die telling gelyk maak, wat die finale uitslag van die wedstryd tussen Ghana en Duitsland (2 - 2) bepaal het.