Hoe Was Die Eerste Wedstryd Van Die Russiese Nasionale Span Op Euro

Die Russiese nasionale span het op die openingsdag van hierdie toernooi die eerste wedstryd van die finale deel van die Europese sokkerkampioenskap gespeel. Die wedstryd met die Tsjeggiese nasionale span het drie uur na die amptelike opening van die Euro 2012 in Wroclaw, Pole, begin. Dit is deur byna 41 duisend toeskouers in die Meiski-stadion en miljoene aanhangers op TV-skerms tuis, in kroeë en waaiersones gekyk.

Hoe was die eerste wedstryd van die Russiese nasionale span op Euro 2012

Gedurende die eerste tien minute van die vergadering was die Tsjeggiese spelers meer aktief as die Russe - hulle het die bal langer gehou en dadelik begin druk toe hulle die bal verloor. Op die 12de minuut het ons spelers die reg op 'n hoek gekry, wat nie tot 'n doelkans gelei het nie, maar 'n punt in die chronologie geword het, waarna 'n sekere speelvoordeel van die Russiese nasionale span aangedui is. En die belangrikste episode in hierdie helfte, wat enkele minute later plaasgevind het. Eerstens het Alan Dzagoev die bal amper in die middel van die veld onderskep en twee Tsjeggiese spelers uitoorlê en dit na die regterflank van ons aanval gestuur. Dit is gevolg deur 'n akkurate aangee na Alexander Kerzhakov, wat op die doel geskiet het, maar die paal getref het, en Dzagoev, wat weer op die regte plek was, het die bal in die net gestuur. Nadat hulle 'n doel verdoel het, moes die Tsjeggiese spelers meer aanval, wat vrye sones in hul verdediging skep. In die 25ste minuut het die Russe hiervan gebruik gemaak - Roman Shirokov verbind Andrei Arshavin met die aanval, wat die bal in die aanvalslyn Kerzhakov gestuur het. Hy kon nie die bal bereik nie, maar Shirokov het dit baie goed gedoen, wat reeds na die skokposisie beweeg het - die telling was 2: 0. Hy het dus gebly tot die rustyd in die wedstryd.

Die tweede een daar begin met 'n uitwisseling van aanvalle - die Tsjegge is voortgedryf deur die behoefte om terug te betaal, en ons spelers het nie die geleenthede wat in hierdie verband verskyn, laat vaar nie. Maar helaas, een van die Russe se aanvalle is deur die mededingers so suksesvol onderbreek dat 'n langafstand-pass Václav Pilarzh byna van aangesig tot aangesig met ons doelwagter gebring het. Die Tsjeg besef die oomblik 100% en die telling word nie so gemaklik vir die Russiese nasionale span nie - 2: 1. Die doelwit het die teenstanders geïnspireer, en die Russe moes baie moeite doen om hul aktiwiteite in die aanval te blus. Teen die helfte van die helfte het hulle daarin geslaag om dit te doen, en die spelers van albei spanne het begin moeg raak vir aktiewe optrede. Albei afrigters het die aanval probeer opfris deur na 73 minute te vervang en daarna op 85 minute nog een speler vry te laat. In ons span het Dick Advocaat eers Kerzhakov vervang deur Roman Pavlyuchenko, en daarna Dzagoev deur Alexander Kokorin. Maar voor hierdie plaasvervanger kon Dzagoev hom weer onderskei - na 'n mislukte aangee van Sergei Ignashevich, het die bal van die Tsjeggiese verdediger na Pavlyuchenko gespring, wat dit onmiddellik aan Alan deurgestuur het, wat hard en akkuraat geslaan het. Na slegs 3 minute het Pavlyuchenko self geslaag, nadat hy 'n aangee van Arshavin gekry het en die Tsjeggiese verdediger geklop het. Die eerste wedstryd van die Russiese nasionale span op Euro 2012 eindig met 'n telling van 4: 1, wat die ondersteuners se hoop op 'n suksesvolle vertoning van die nasionale span tydens hierdie toernooi versterk.