Uitslae Van Die Nederlandse Sokkertoernooi 2018-2019

INHOUDSOPGAWE:

Die Nederlandse sokkerskampioenskap tel nie onder die vier beste binnelandse Europese kampioenskappe nie. Hierdie toernooi het egter sy eie kenmerkende opvallende kenmerke. In die elite-afdeling van die Nederlandse kampioenskap speel klubs met 'n ryk sokkergeskiedenis. Hierdie kampioenskap gee elke jaar die wêreld nuwe jong sokkerspelers wat belangrike spelers word vir die groot groottes van wêreldsokker.

Uitslae van die Nederlandse sokkerskampioenskap 2018-2019

Die binnelandse kampioenskap van die Nederlandse sokkerskampioenskap is 'n opwindende toernooi met baie belowende jong sokkerspelers van regoor die wêreld. As gevolg hiervan is die wedstryde van die Eredivisie helder, en sokker wat deur baie klubs uitgevoer word, word deur kundiges "opreg" genoem, vreemd aan pragmatisme.

Nederlandse kampioenskap wenners 2018-2019

Daar is 18 spanne wat aan die Nederlandse elite-sokkerkampioenskap deelneem. Gedurende die seisoen hou klubs 34 rondes binne die raamwerk van die binnelandse kampioenskap. Volgens die uitslae van die kompetisie is die goue medaljes van die 2018-2019 seisoen deur Ajax Amsterdam verower. Hierdie legendariese span het daarin geslaag om verlief te raak op neutrale ondersteuners van regoor die wêreld. Die klub het suksesvol in die Champions League opgetree en in die halfeindronde gestop. In die binnelandse kampioenskap was Ajax dwarsdeur die seisoen 'n ontsaglike krag. In 34 wedstryde van die toernooi het die spelers van Amsterdam 28 byeenkomste gewen, 2 wedstryde gelykop gespeel en in 4 wedstryde verloor. Dit het hom in staat gestel om 86 punte aan te teken, wat genoeg was vir die kampioenskap. Vir die eerste keer in die afgelope vyf jaar het 'n klub in Amsterdam so 'n sukses behaal op die plaaslike arena. Die statistieke van doele wat deur "Ajax" aangeteken is, is opvallend (volgens hierdie aanwyser is die klub die beste in Europa). Amsterdamse sokkerspelers het die mededingers se doel 119 keer gehaal.

Die tweede plek in die Nederlandse kampioenskap 2018-2019 is ingeneem deur die bittere teenstanders van Ajax, die PSV Eindhoven-sokkerspelers. Einhovenians was slegs drie punte agter die kampioen. In die 31ste ronde verloor PSV en Ajax wen. Hierdie resultaat het die finale verspreiding van plekke bo-aan die puntelys aansienlik beïnvloed.

Bronsmedaljes van die kampioenskap het gegaan aan 'n ander toekenning vir Nederlandse sokker - Rotterdam Feyenoord. Die span het aansienlik agter geraak met 65 leiers.

Verdeling van Europese Bekerplekke volgens die uitslae van die Eredivisie-toernooi

Ajax en PSV Eindhoven het die reg verdien om volgende seisoen in die UEFA Champions League te speel. Die bronsmedaljewenners van die kampioenskap, die Feyenoord-sokkerspelers, gaan na die groepfase van die Europa League. Die klubs wat die vierde tot die sewende plek behaal het, was geregtig op uitspeelwedstryde vir die hooftoernooi van die Europa League. Dit is verblydend om Leonid Slutsky se wyke onder hierdie spanne te sien. Sy "Vitesse" het die laaste vyfde plek behaal. Naas Vitesse het AZ Alkmaar (4de plek), Utrecht (6de plek) en Heracles (7de posisie) hul weg na die Europa League 2019-2020 gemaak.

Verloorders van die seisoen

Die laaste plek in die toernooi is deur die span "Breda" ingeneem. In 34 wedstryde het die klub slegs 23 punte behaal. Hierdie uitslag verseker Breda se relegasie na die onderste afdeling.

Klubs met sestiende en sewentiende plekke aan die einde van die toernooi vlieg nie direk uit die Eredivisie nie. Hierdie spanne sal oorgangswedstryde speel met die wenners van die onderste afdeling vir die reg om in die elite te bly. Diegene wat in die uitspeelstryd sal speel, is Excelsior (16de) en De Graafschap (17de).

Kampioenskap top puntemakers

Twee spelers het gelyktydig daarin geslaag om 28 doele in die wedstryde van die Nederlandse kampioenskap 2018-2019 aan te teken. Nie verrassend nie, is die doelskieters verteenwoordigers van Ajax en Eindhoven. Die skerpskutterwedren is gewen deur Dusan Tadic (Ajax) en Luc de Jong (PSV Eindhoven). Die topdrie is deur die Heracles-speler Adrian Dahlmau gesluit met 19 doele.