Die Belangrikste Sensasies Van Die Begin Van Die Wêreldbeker-toernooi In Brasilië

INHOUDSOPGAWE:

Die eerste ronde in agt groepe van die Wêreldbeker-toernooi het in 16 wedstryde geëindig. Kykers kon al 32 nasionale spanne in aksie sien. Nie sonder sensasies aan die begin van die kampioenskap nie, wat die toernooi nog interessanter laat lyk. Daar is drie wedstryde, waarvan die finale uitslae die hele sokkerwêreld verras het.

Sensacii_chempionata_mira

Uruguay - Costa Rica (1-3)

In die wedstryd tussen die regerende kampioene van Suid-Amerika en die nasionale span van Costa Rica, kon min die finale uitslag voorspel het. Die Uruguayaanse span het uitstekende spelers wat in die beste sokkerklubs in Europa speel. Edinson Cavani se naam alleen kan enige vyandelike verdediging vreesaanjaend maak. Sokker is egter so interessant dat dit onmoontlik is om die uitslag van 'n wedstryd akkuraat te voorspel. Na die eerste helfte het die gunstelinge 1 - 0 gewen, maar in die tweede 45 minute kon hulle drie keer verdoel. Die Uruguayane het boonop nie die krag gevind om skerpte by die hekke van die Costa Rica-span te skep nie. Die uitslag van die wedstryd het op die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië 'n ware sensasie geword, wat getoon het dat die gunstelinge nie altyd selfversekerde oorwinnings wen nie.

Spanje - Nederland (1-5)

Die regerende wêreldkampioene en die wenners van die laaste twee Europese kampioenskappe word in enige toernooi as gunstelinge beskou. In die wedstryd Spanje - Holland was dit veronderstel dat albei spanne goeie sokker sou hê. Dit is in die eerste helfte van die wedstryd in El Salvador in die Fonte Nova-stadion waargeneem. Die tweede helfte was egter heeltemal onvoorspelbaar. Die Nederlanders teken vier onbeantwoorde doele teen die Spaanse span aan. Die regerende wêreldkampioene is nie net geklop nie, maar stuk vir stuk uitmekaar gehaal. 'N Mens sou 'n oorwinning vir Nederland kon aanneem, maar so 'n telling is as ondenkbaar beskou. Die klas opdragte verskil nie so nie. Hierdie wedstryd was die eerste ware nederlaag en het getoon dat in Spanje nie alles so goed en wolkloos is in die organisasie van die toernooi nie.

Duitsland - Portugal (4 - 0)

Nog 'n nederlaag in die wedstryd van die voorste Europese spanne het plaasgevind in die reeds bekende Fonta Nova-stadion in El Salvador. 'N Paar dae tevore het die Nederlanders in hierdie arena met Spanje te doen gekry. Nou het die Duitsers aan die beurt gekom. Die Duitse nasionale span het Portugal vernietig. Die eindtelling van 4-0 is 'n bewys dat die Duitsers byna die belangrikste gunstelinge op die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië is. Cristiano Ronaldo kon niks in die wedstryd wys nie, en sy span het onverwags vervaag gelyk. Reeds in die eerste helfte het die Duitsers maklik drie doele aangeteken, en in die tweede helfte van die byeenkoms het hulle weer die Portugese ontstel. In hierdie wedstryd is Thomas Müller die eerste driekuns in die kampioenskap. Die finale verpletterende telling in die guns van Duitsland kan toegeskryf word aan die sensasie van die begin van die Wêreldbeker-toernooi, in die mate dat daar 'n helder wedstryd van Portugal verwag word.