Hoe Rusland Op EURO Gespeel Het

Die laaste deel van die Europese voetbalkampioenskap van 2012 het op 8 Junie in Warskou begin en eindig op 1 Julie in Kiëf. Die Russiese nasionale span het egter op 16 Junie die toernooi laat vaar. Die geskiedenis van haar deelname aan hierdie kampioenskap het op die eerste dag begin, en die eerste Russe, tesame met die Pole, het hul vertrek uitgereik nadat hulle slegs drie vergaderings van die groepfase van die kompetisie kon hou.

Hoe Rusland op EURO 2012 gespeel het

Ons span het sy optrede op Euro 2012 in Wroclaw begin, waar byna 41 duisend toeskouers persoonlik teenwoordig was tydens die wedstryd met die Tsjeggiese span. Hulle was nie teleurgesteld nie - daardie dag is vyf doele in die Meisky-stadion aangeteken, vier van hulle is deur ons span aangeteken. Doele is aangeteken deur Alan Dzagoev (twee keer), Roman Shirokov en Roman Pavlyuchenko. Die Russe het teen die middel van die eerste helfte 'n redelike voorsprong van twee doele behaal, maar kort na die begin van die tweede het die Tsjegge (Vaclav Pilar) die tellingverskil verminder. Die afrigter van ons span, Dick Advocaat, het in die 73ste minuut van die wedstryd die aanvaller Alexander Kerzhakov vervang met sy kollega Pavlyuchenko. Ses minute daarna het eers Dzagoev, en toe Pavlyuchenko, uiteindelik die voordeel van die Russiese nasionale span bo die Tsjeggiese span geformaliseer met 'n telling van 4: 1.

Ons sokkerspelers het die tweede wedstryd vier dae later in die Warschau Nasionale Stadion gespeel, waar hul teenstander die tuisspan was. En in hierdie wedstryd het Alan Dzagoev 'n uitstekende doel aangeteken na 'n vryskop deur die kaptein van die Russiese nasionale span, Andrei Arshavin. Dit het agt minute voor die einde van die eerste helfte van die vergadering plaasgevind, en twaalf minute na die begin van die tweede het Jakub Blaschikowski die bal nie minder mooi in die doel van Vyacheslav Malafeev gestuur nie. In die 70ste minuut vervang Advocate weer Kerzhakov deur Pavlyuchenko, maar anders as die vorige wedstryd het dit nie resultate opgelewer nie, net soos die vervanging van Dzagoev met Marat Izmailov 10 minute later. Die byeenkoms is met 1: 1 gelykop afgesluit.

Die derde wedstryd van die Russe het in dieselfde stadion plaasgevind, wat weer gevul was met byna 56 duisend toeskouers. Die laaste mededinger van ons span in hierdie kampioenskap was die nasionale span van Griekeland. Die enigste doel in hierdie byeenkoms was deur die Griek Giorgos Karagounis, toe die tyd wat die eerste helfte van die byeenkoms bygevoeg het, reeds geduur het. Hierdie keer het die prokureur tydens die onderbreking van die vergadering die vroeëre vervanging van Kerzhakov met Pavlyuchenko uitgevoer. Nóg hierdie plaasvervanger, nóg die voorkoms van 'n ander aanvaller, Pavel Pogrebnyak, in plaas van die middelveldspeler Denis Glushakov, of die voorkoms op die veld in plaas van die verdediger Anyukov, 'n ander aanvalspeler - Izmailov - het die uitslag van die wedstryd verander. Die Russe verloor 0: 1 en val uit die toernooi en eindig derde in Groep A.