Hoe Was Die Eindstryd Van Die Euro

Die UEFA-Europese kampioenskap van 2012 het tot 'n einde gekom en bevestig dat dit vir die meeste belangstellendes in sokker duidelik was voordat dit begin het dat die huidige generasie Spaanse spelers die sterkste in die geskiedenis van die land is. Hy het geen gelyke nie net in Europa nie, maar ook op die planeet as geheel. Die Spanjaarde is die regerende wêreldkampioen, en Euro 2012 is die derde agtereenvolgende reeks wat hulle 'n wêreldklas-sokkertoernooi wen.

Hoe was die eindstryd van die Euro 2012

Die Europese kampioenskap, wat hierdie keer in Pole en Oekraïne gehou is, het in Kiëf geëindig in die grootste stadion van die toernooi, wat meer as 63 duisend toeskouers vir die laaste wedstryd bymekaargemaak het. Die ondersteuners was nie teleurgesteld nie, vier doele vir die finale wedstryde van sulke toernooie is 'n luukse. En hoewel die emosies van die ondersteuners van die Italiaanse nasionale span nie positief was nie, het hul span geensins met die regerende wêreldkampioen verloor op die vaal verdedigende manier wat vroeër kenmerkend van hierdie span was nie.

Die eerste doel van die wedstryd is redelik vinnig deur die Spaanse span aangeteken - in die 14de minuut het Cesc Fabregas die verdediger op die regterflank geklop en die bal sterk aan David Silva gestuur. Een van 'n paar verteenwoordigers van die Engelse kampioenskap in hierdie span het sy kop akkuraat met die vuis geslaan, wat beskou word as 'n sterk komponent van die spel van die Britse klubs. Daarna het die Italianers miskien die sterkste deel van die wedstryd gehad, op gelyke voet met 'n teenstander, maar kon nie 'n doel aanteken nie. En vier minute voor die rustyd het Spanje die telling verdubbel - die bal is in die middel van die veld onderskep en onmiddellik op die beweging van Jordi Alba verby die verdedigers gestuur. Die nominale verdediger van die Spanjaarde, nie erger as enige aanvaller nie, het 'n een-tot-een-uitgang met die doelwagter besef, nie veel nie, maar beslis die bal in die doel gestuur.

In die eerste helfte is Giorgio Chiellini beseer en die Italianers moes hom vervang. Tydens die rustyd het hul afrigter - Cesare Prandelli - die doelskieter verander, en 12 minute na die hervatting van die wedstryd het hy nog 'n verandering aangebring. Maar Thiago Motta, wat die veld binnegekom het, het hom vyf minute later op 'n draagbaar gelaat en kon nie terugkeer na die wedstryd nie. Die perk van die plaasvervangers is uitgeput en die uitslag van die wedstryd het opgehou om selfs onder die berugte optimiste wat die Italiaanse nasionale span steun, twyfel te veroorsaak - daar was geen kans om twee doele van die Spaanse span met tien man terug te wen nie.

Dit het gelyk asof die Spanjaarde nie juis gretig was om die teenstander af te rond nie en die bal lank in hul helfte van die veld of in die middel daarvan te rol. In die 76ste minuut verskyn Fernando Torres egter op die veld, die tweede verteenwoordiger van die Britse Premierliga, wat die Italianers na 8 minute nog meer ontstel het. Toe betree Juan Mata die veld en stuur ook die bal in die doel van Gianluigi Buffon. Op die telling 4: 0 eindig hierdie wedstryd, en op dieselfde veld vind die Spaanse nasionale span, wat die titel van die Europese Kampioen bevestig het, plaas.